CECA NIJE ŠTEDELA ZA MALDIVE: Najskuplji apartman, privatni bazen i posluga (FOTO)

Novosti online

26. 01. 2022. u 23:54

SVETLANA Ceca Ražnatović spakovala je kofere i otputovala na daleku destinaciju.

ЦЕЦА НИЈЕ ШТЕДЕЛА ЗА МАЛДИВЕ: Најскупљи апартман, приватни базен и послуга (ФОТО)

Foto: Instagram

Pevačica je otputovala je na Maldive odakle sa svojim pratiocima deli čarobne fotografije ove egzotične destinacije. Kada je u pitanju njen odmor u ovom luksuznom odmaralištu, pevačica nije štedela te je iskeširala oko sedam hiljada evra.

Ceca još nije otkrila ko joj pravi društvo na ovom rajskom ostrvu, ali kako se priča otputovala je sa dečkom Bogdanom Srejovićem. Oni su poželeli da hladne dane u Beogradu zamene nekom toplijom destinacijom, a i da imaju vreme za sebe daleko od znatiželjnih pogleda i paparaca.

Zbog toga je odluka pala na daleku destinaciju, a pevačica se luksuznim apartmanom pohvalila na društvenim mrežama. Soba u kojoj borave je ogromna, čista i lepo uređena, a u sklopu apartmana imaju i privatni bazen, ležaljke i poslugu.

Ceca i njen partner nisu štedeli pa su se odlučili za jedan od najskupljih apartmana koji je bio u ponudi. Kako Kurir piše, cena po odobi za deset dana na Maldivima, konkretno u ovom smeštaju, iznosi oko tri i po hiljade evra po osobi! To znači da je pevačica za sebe i Bogdana izdvojila čak sedam hiljada evra.

Ceca je svoje pratioce obradovala i vrelim fotkama u bikiniju, a o njenom telu bruje mreže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest