AKI RAHIMOVSKI BIĆE SAHRANJEN U ZAGREBU: Još se ne zna datum poslednjeg ispraćaja

Novosti online

23. 01. 2022. u 09:23

IAKO je poslednjih godina, s nevenčanom suprugom Barbarom, živeo u Sloveniji, poslednji ispraćaj Akija Rahimovskog biće u Zagrebu.

АКИ РАХИМОВСКИ БИЋЕ САХРАЊЕН У ЗАГРЕБУ: Још се не зна датум последњег испраћаја

Foto: N.Fifić

 iako je godinama živeo sa suprugom u Sloveniji

Kako Večernji.hr prenosi, to verovatno neće biti pre sredine sledeće nedelje, a sve dodatno komplikuje i situacija s korona virusom.

Naime, zvanični uzrok smrti Akija biće poznat tek nakon obdukcije, a pre je gotovo nemoguće planirati bilo što konkretno.

Zasad je moguće da će porodica i članovi benda u ponedeljak imati nalaz s uzrokom smrti.

Pitanje je kako će sve izgledati i s obzirom na broj zaraženih koronom, pa veća okupljanja nisu moguća. Zasigurno će se naći veliki broj prijatelja, ali i obožavatelja koji će se želeti poslednji put da se oproste od legendarnog pevača.

Podsetimo, pre nekoliko dana Aki je imao operaciju i ugrađena su mu četiri stenta u jednoj zagrebačkoj klinici. Svi oko njega verovali su kako je to kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima. Aki se stoga i vratio u Sloveniju, no sudbina je, nažalost, odlučila drugačije i umro je u slovenskom Novom Mestu. Uzrok smrti još nije zvanično poznat, ali je poznato da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IZMEĐU MEMŠE I SAKALE, IZMEĐU KLASIKE I MODERNOG: Dobro poznati lanac koji garantuje ugodan odmor i dobru uslugu