IVICI PESMA ZA ROĐENDAN: Voditelj Ognjen Amidžić poklonio 1. januara kompoziciju predsedniku Skupštine

V. N.

04. 01. 2022. u 11:42

PREDSEDNIK Narodne skupštine Republike Srbije i Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, dobio je za 56. rođendan pesmu "Samo nemoj da se vratiš njoj", čiji je autor voditelj i muzičar Ognjen Amidžić.

ИВИЦИ ПЕСМА ЗА РОЂЕНДАН: Водитељ Огњен Амиџић поклонио 1.  jaнуара композицију председнику Скупштине

Foto Pink printskrin

Izuzetno emotivnu narodnu pesmu Ognjen je komponovao još pre nekoliko meseci i dugo je razmišljao ko bi mogao da je otpeva. Što je duže slušao, shvatio je da bi idealan kandidat bio Dačić, koji obožava muziku i često se lati mikrofona.

U večerašnjoj emisiji "Amidži šou", snimljenoj pre nekoliko dana, gost je upravo Ivica Dačić, kome se pesma veoma dopala, pa će gledaoci biti u prilici da vide i spot za numeru "Samo nemoj da se vratiš njoj".

- S obzirom na to da je Ivici rođendan 1. januara, odlučio sam da to bude moj rođendanski poklon za njega - rekao je Amidžić, koji je svojevremeno sa Marinko mMadžgaljem imao grupu "Flamingosi". - Mislim da je ovo prvi put u istoriji da jedan političar ima svoju pesmu. Ivica stvarno dobro peva i verujem da će svi biti prijatno iznenađeni kada čuju refren: "Ljubi sine nek' se ne zna broj, svaki fajront neka bude tvoj, i na kocku, ako treba, troši život svoj, samo nemoj da se vratiš njoj."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)