MARINA TUCAKOVIĆ KRILA DA IMA RAK: Laća prvi put otkrio nepoznate detalje njene borbe i otkrio ko je sa estrade bio tu za nju

Novosti online

26. 12. 2021. u 09:52

SIN Marine Tucaković, Milan Laća Radulović prvi put na televiziji otkrio je nepoznate detalje iz perioda kada je Marina saznala da ima opaku bolest.

МАРИНА ТУЦАКОВИЋ КРИЛА ДА ИМА РАК: Лаћа први пут открио непознате детаље њене борбе и открио ко је са естраде био ту за њу

Foto: Printskrin

- To je bilo jako čudno veče. Imala je neki grip, baš je slabila. Par meseci joj se stanje pogoršavalo, mislili smo da je bakterija. Ona se užasno plašila lekara, doveli smo je tata i ja doveli pred svršen čin. Rekli smo joj imaš 10 dana da se pripremiš i da idemo zajedno da se pregledaš pošto sumnjamo na neku bolest - počeo je Laća u "Novom jutru" na TV Pink.

On je otkrio da je Marina znala da ima rak dojke, ali da je želela da poštedi njene najbliže od tog saznanja.

- Imala je često problem sa stomakom. U tom trenutku nam je rekla da ima rak dojke. Prosto je znala to dve godine i nije htela da kaže. Bio je strah od lekara, mislila je da će da prođe. Bio je šok prvih deset minuta i onda odmah akcija. Prvi dan borbe. Nije imala neke simptome. Kada su se desili simptomi, to je bilo to - rekao je on i dodao da nisu želeli da previše govore o njenoj borbi.

- Svojim najbližim prijateljima nisam rekao. Nismo hteli da širimo. Bilo je tu nekoliko pravih prijatelja: Jelena Karleuša, Zdravko Čolić, Boki 13... Zvali su je puno svi, možda i previše.

Voditeljka je pitala Laću ko je od pevača zaboravio Marinu kada je bila loše.

- U tim trenucima ni ne očekuješ da se neko puno angažuje, sluđen si. Iako ti treba pomoć. Ako nisu pomogli finansijski, pomogli su na neki drugi način - rekao je on za jutarnji program, a potom se dotakao sahrane.

- Incidenata nije bilo, bila su strikna pravila. Imali smo potpuni kolaps. Odlučili smo da svedemo to zarad odgovornosti prema situaciji i sačuvamo najbiliže. Ne možeš da zabraniš da dođu na sahranu, ali smo pozvali da izbegnu to. Imali smo obezbeđenje. Rekao određenoj grupi ispred, da je sada pokop, možete posle odneti cveće. Rekao sam da će biti komemoracija i da će svi biti pozvani. Nikom nije bilo zabranjeno. To je cela istina. Ne bi bilo hrišćanski da se zabrani bilo kome da uđe u kapelu. Ispade da sam ja tamo Marija Kulić na sahrani. To je bio poslednji dostojanstveni čin - da sahranim svoju majku. Da je tako bilo, sahranio bih samog sebe od sramote.

Voditeljka je pitala Radulovića i kako se oseća Futa.

- Tata je dobro. Socijalizuje se, ne pada u depresiju.

HOROSKOP ZA NEDELjU, 26. DECEMBAR: Vodolijama rasprava, ribe u sukobu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!