BILA JE MODEL, OBOJE VOLE TETOVAŽE: Aleksandar Šapić ima sa Milicom dva sina, a ona se retko pojavljuje u javnosti (FOTO)

Novosti online

24. 12. 2021. u 00:52

POLITIČAR i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić retko priča o svom privatnom životu u javnosti.

БИЛА ЈЕ МОДЕЛ, ОБОЈЕ ВОЛЕ ТЕТОВАЖЕ: Александар Шапић има са Милицом два сина, а она се ретко појављује у јавности (ФОТО)

Foto: Novosti

Ipak, za njega se zna da je porodičan čovek i da je trenutno u braku sa izabranicom Milicom sa kojom se pre više godina tajno venčao i sa kojom ima dvoje dece, piše Blic.

Intimnom venčanju prisustvovali su najuža porodica i prijatelji, a Milica je posle nekoliko dana putem društvenih mreža saopštila da se udala i da je uzela suprugovo prezime.

Ona je ranije izjavila da Aleksandar nije savršen muškarac, ali da je najbolji za nju.

- Nikada nisam ni pomislila da on može da bude čovek kog ću voleti najviše i s kojim ću želeti da ostanem do kraja života. On definitivno nije savršen muškarac kog bi svaka žena poželela. Mislim da takav i ne postoji jer mi žene ne znamo šta želimo, a i to što želimo ne znači da je to najbolje za nas.

- Uz njega rastem i učim u svakom smislu, a verujem i on uz mene. Da nema njega ne bi bilo ni moja dva anđela koja su ispunila moju svrhu kao žene i hvala mu na tome. Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu - izjavila je svojevremeno Milica.

Atraktivna gospođa Šapić ranije je radila kao model, što se njenom partneru nije svidelo. Zbog ljubavi je napustila posao i povukla se iz javnosti. Danas se posvetila odgajanju sinova Maksima (8) i Fedora (6).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)