U 2022. NA JURIŠ, UZ "KALAŠNJIKOV"! Goran Bregović najavio doček na Sava promenadi u Beogradu na vodi

V. N.

22. 12. 2021. u 12:19

BEOGRAĐANI i njihovi gosti imaće široku lepezu ponude da Novu godinu dočekaju na otvorenom, uz muziku i pesmu. Dok će ispred Doma Narodne skupštine nastupiti Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović, istovremeno, na Sava promenadi, između Starog savskog mosta i zgrade "Rezidens", publiku će zabavljati čuveni Goran Bregović, vođe nekadašnje jugoslovenske rok grupe "Bijelo dugme", a danas šef "Orkestra za svadbe i sahrane", zajedno sa pevačem Mladenom Vojičićem Tifom.

У  2022.  НА ЈУРИШ, УЗ КАЛАШЊИКОВ! Горан Бреговић најавио дочек на Сава променади у Београду на води

Foto "Fejsbuk"/Goran Bregović

Pored njih, nastupiće i Saša Kovačević, Angelina i Cobi.

Legendarni roker, gitarista i kompozitor Goran Bregović, koji trenutno zimuje sa porodicom na Jahorini, pre odlaska na skijanje obišao je lokaciju na kojoj će svirati za najluđu noć. Iz jedne od svojih vila na Senjaku, sam se odvezao zelenim "trabantom" do kule "Beograd", koja će sa 168 metara, kada bude završena, biti najviša zgrada u ovom delu Evrope.

- Ljudi, Nova godina stiže u Beograd - rekao je Brega, dok se snimao u vožnji "trabantom". - To je noć kada poželimo jedni drugima da Nova godina bude bolja, veselija, srećnija. Nova godina se slavi sa porodicom, familijom. Izađimo i proslavimo je, kao jedna velika familija, zajedno.

Stigavši do kule "Beograd", Brega se u zaštitnom žutom prsluku i sa građevinskim šlemom na glavi, popeo na, kako reče, "ovo čudo od gvožđa, betona i stakla", a onda se ponovo obratio svojoj publici:

- Kula "Beograd", e, pa ovde će biti verovatno najspektakularniji doček Nove godine ikada. Sviraću vam jedan veseli program sa trubačima. E, onda ću svirati "Kalašnjikov", da na juriš uđemo u Novu godinu, a onda će početi laserski spektakl i jedan ogroman vatromet. Onda će Tifa, sviraćemo veseli program "Bijelog dugmeta". Vidimo se 31. uveče u Beogradu na vodi. Biće ludo! Ko ne poludi, taj nije normalan!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)