KERI, ŠARLOT I MIRANDA PODRŽALE ŽRTVE: Nakon optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje, Kris Not na stubu srama

V. N.

21. 12. 2021. u 22:36

ZVEZDE serije "Seks i grad", Sara Džesika Parker (Keri Bredšo), Sintija Nikson (Miranda Hobs) i Kristin Dejvis (Šarlot Dejvis), prekinule su višednevno ćutanje nakon što su njihovog kolegu, glumca Krisa Nota (Zverka), dve žene optužile za silovanje i seksualno zlostavljanje, objavivši zajedničku izjavu na "Instagramu" u ponedeljak.

КЕРИ, ШАРЛОТ И МИРАНДА ПОДРЖАЛЕ ЖРТВЕ: Након оптужби за силовање и сексуално злостављање, Крис Нот на стубу срама

Foto Craig Blankenhorn

- Vrlo smo tužne što čujemo optužbe protiv Krisa Nota - navele su glumice u kratkoj izjavi. - Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da im je to moralo biti veoma teško da učine i pohvaljujemo ih zbog toga.

Podsetimo, dve žene optužile su Nota da ih je silovao, odnosno seksualno zlostavljao 2004. u Los Anđelesu, to jest 2015. u Njujorku. Obe tvrde da je Not imao seks sa njima otpozadi, ispred ogledala. Glumac je oštro demantovao optužbe, naglasivši da su sporni susreti bili sporazumni, te da on nikada nije prešao granicu koja znači "ne". U međuvremenu, javila se i treća žena i optužila Nota da ju je, navodno, 2010. pipkao u restoranu na Menhetnu, kada je imala 18 godina.

Šokantne tvrdnje dovele su do toga da je Notova agencija "A3 Artists ejdžensi" raskinula ugovor sa njim, a dobio je i otkaz u kriminalističko-dramskoj seriji "Ekvilajzer", čijih je sedam epizoda druge sezone već emitovano.

- Kris Not više neće snimati naredne epizode "Ekvilajzera" i odluka stupa odmah na snagu - saopšteno je iz Univerzal televizije i Si-Bi-Es.

Glumčev dugogodišnji prijatelj je rekao da Notovoj supruzi Tari Vilson, sa kojom ima sinove Kitsa i Oriona, nije dobro nakon što je skandal izbio u javnost, te da, možda, neće provesti Božić sa njim. Takođe, izgubio je i ugovor težak 12 miliona dolara za prodaju svog brenda tekile "ambar", koji je jedna kompanija iz Nevade htela da kupi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)