OVO JE PRVA ŽENA NENADA ILIĆA: Otac Bake Praseta bio u braku sa poznatom voditeljkom

Novosti onlajn

15. 12. 2021. u 10:26

OTAC jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, Nenad, danima je u žiži interesovanja.

ОВО ЈЕ ПРВА ЖЕНА НЕНАДА ИЛИЋА: Отац Баке Прасета био у браку са познатом водитељком

Foto: Printscreen/Jutjub/Baka Prase

On se oglašavao povodom problematičnog ponašanja svog sina, a malo ko zna da je Ilić bio prvi muž voditeljke Olje Bećković.

Popularna TV voditeljka tokom studija glume na FDU stupila je u brak sa tadašnjim asistentom Nenadom Ilićem, ali se par ubrzo razveo zbog neslaganja u karakterima.

Olja Bećković nikada nije volela da govori o svom privatnom životu, a još manje o prvom, neuspelom braku, koji je, kako je Kurir ekskluzivno otkrio, voditeljka davnih dana, tokom studija glume na FDU, sklopila sa Nenadom Ilićem.

U biografiji Bećkovićeve samo je napomenuto da iza sebe ima dva braka, ali se nigde precizno ne navodi da je bila udata za Ilića, niti koliko su bili u braku.

Prema pisanju medija, Ilić je osamdesetih godina bio asistent na FDU i jedna od prvih generacija glumaca kojima je predavao bila je upravo Oljina.

- To je bila mladalačka ljubav koja je brzo krunisana brakom. Sve to je nekako u njihovom slučaju išlo ishitreno, pa je samim tim i razvod brzo došao. Koliko ja znam, oni su se upoznali na fakultetu, Nenad je bio Oljin profesor, iako je samo nekoliko godina stariji od nje. Bećkovićkini roditelji Matija i Vera nisu bili oduševljeni time što hoće da se uda tako mlada, ali se nisu ni protivili njenoj odluci. Bili su verovatno i uvereni da će brzo da se pokaje i da će se ovaj mladi par rastati - rekao je izvor i dodao da se par razišao u miru.

- Često su imali sukobe mišljenja, pa su odlučili da se sporazumno razvedu. Svako je otišao na svoju stranu. Olja se posvetila prvo glumi, a potom voditeljskom poslu, dok je Nenad kasnije otišao na studije teologije, a u međuvremenu se ponovo oženio i taj brak, u kome je rođen i Baka Prase, odnosno Bogdan, traje i danas - kaže izvor čije navode je potvrdio i bivši Oljin suprug kada smo ga pozvali, ali na veoma suptilan način:

- Ja imam samo jedan, i to crkveni brak sa mojom suprugom - rekao je Ilić, a na pitanje da li je pre toga bio u građanskom braku sa Bećkovićevom, imao je zanimljiv odgovor.

- Sve pre ovog mog braka crkvenog je praistorija. Sve je praistorija, ja živim sadašnjost - rekao je sveštenik, dok ćerka Matije Bećkovića nije komentarisala ovu informaciju.

Ona se početkom devedesetih udala za Vladimira Višnjića, s kojim je dobila sina Luku. Nažalost, Oljin suprug preminuo je 1999. godine. Ilić je inače već više od dve decenije u braku sa bivšom glumicom Vesnom Lončarević.

- S Vesnom sam se zabavljao pre upisa na bogosloviju i posle dugotrajnih razgovora i ona je upisala isti fakultet, krstila se i promenila ime u Anastasija. Bila je bolji student od mene. Venčali smo se 1992. i preselili u Vranje 1996. Tada smo već imali sina Pavla i ćerku Jelisavetu - rekao je u jednom intervjuu pre nekoliko godina Nenad, koji je kasnije dobio i sina Bogdana - poznatijeg kao Baka Prase i omiljenog među omladinom, a kada su se vratili u Beograd, dobili su i ćerku Nataliju.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA SREDU, 15. DECEMBAR: Blizancima strpljenje, bikovima napeto

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!