SAD ONA PREŽIVLJAVA SAJBER BULING: Devojka Bake Praseta objavila jezive poruke koje dobija posle Kikine smrti (FOTO)

Novosti online

12. 12. 2021. u 21:35

ANjA Blagojević, devojka jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, objavila je jezive poruke koje dobija nakon navodnog samoubistva jutjuberke Kristine Kike Đukić.

САД ОНА ПРЕЖИВЉАВА САЈБЕР БУЛИНГ: Девојка Баке Прасета објавила језиве поруке које добија после Кикине смрти (ФОТО)

Foto: Instgram/anjablaa

Zbog drame i sukoba koji su imali nakon Kikinog samoubistva i navoda da se godinama unazad borisla sa bulingom, vidom nasilja na mrežama, na društvenim platformama pojedini su uperili prstom u Bogdana, koji se tim povodom oglasio potresnim obraćanjem.

Pored optužbi upućenih Bogdanu, njegova devojka se takođe suočava sa jezivim porukama koje zasigurno predstavljaju jedan oblik nasilja na društvenim mrežama.

- Stoko jedna nedoj*****, dabogda živa izgorela sa onim što ga nazivaš dečkom, na šta ono liči. Izgledate kao da vas je nosorog uje*** p**** vam materina retardirana, i vama i ovim debilima što vas prate. Ne zna se ko je pametniji od vas majku ti j**** dok ti otac gleda, bolje bi ti bilo da su te u polje ko strašilo držali - piše u poruci koju je Anja objavila.

- Ova osoba i ostale koje pišu slične poruke se "bore" protiv sajber bulinga, a rade to isto. Dokle ćete svi biti licemerni? - napisala je Anja uz prepisku.

Foto: Instagram/anjablaa

Inače, Bogdan je saslušan u SBOPOK-u 10. decembra, gde je dao izjavu u svojstvu građanina na sve poznate okolnosti u vezi Kinine smrti.

Podsetimo, Ilić je potresnom obraćanju, tokom kog je plakao i jecao izneo svoju sranu priče povodom Kristininog samoubistava ističući da on nije kriv za to. Ilić je objavio prepiske između njega i Kike nakon što su se pomirili, a u jednoj od njih Kristina mu je poslala glasovnu poruku, koju je takođe objavio.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu