POVRATAK NA MESTO LJUBAVI: Roker Nikola Čuturilo objavio sedmi studijski album "Priče iz depoa"

V. N.

14. 12. 2021. u 11:51

ROK muzičar Nikola Čuturilo objavio je jedan od najličnijih albuma u karijeri "Priče iz depoa" ("Lampšejd medija"), njegov sedmi po redu sa 10 pesama, koje predstavljaju "oštre i pokretne slike svega što oseća, želi i čuje duboko u sebi".

ПОВРАТАК НА МЕСТО ЉУБАВИ: Рокер Никола Чутурило објавио седми студијски албум Приче из депоа

Foto Brajan Rašić

Album, nastao u izazovno vreme pandemijskog zaključavanja, najavili singlovi "Sanjam te" i "Lice ulice".

- Moj bend je kliznuo u svaku od numera dajući joj baš ono što sam čuo i želeo od samog početka - rekao je Čuturilo.

- To je na kraju rezultiralo konceptom dobro snimljenog živog benda na zadatku, sirovo, bez nepotrebne kozmetike. Producent Vlada Negovanović odlično poznaje moj muzički senzibilitet. Kao da smo u režiji i gluvoj sobi imali tu nevidljivu estetsku skicu koju smo svi prepoznali i onda se samo prepustili toj čarobnoj avanturi putovanja ka njoj.

Sa "Pričama iz depoa" Nikola se vraća na mesto gde ljubav i iskrenost zaista funkcionišu, a sa bendom se dogovorio da rade jako važnu stvar:

- Neću nikada da pristanem da je ovo sporedna delatnost, koja je zapravo tu nekakav ukras.

Nažalost, mi slušamo gomilu nebitnih stvari, gomilu budalaština. Ono što je bitno, vrlo često u poslednje vreme dozvoljavamo da tako sa nipodoštavanjem prođe pored nas. Život je jedan. Meni je ovo najvažnije na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove