KEJT MIDLTON KAO BOŽIĆNA REKLAMA: Princeza zasijala u svečanom izdanju na službi u Vestminterskoj opatiji

Novosti online

11. 12. 2021. u 08:48

KEJT Midlton i princ Vilijam sinoć su prisustvovali svečanoj božićnoj službi u Vestminterskoj opatiji, a na ovaj događaj stigao je ostatak porodice Midlton, ali i princeza Eugenija i Beatris sa muževima.

КЕЈТ МИДЛТОН КАО БОЖИЋНА РЕКЛАМА: Принцеза засијала у свечаном издању на служби у Вестминтерској опатији

Foto: Profimedia

Kejt Midlton se obukla kao HODAJUĆA REKLAMA ZA BOŽIĆ i izgleda tako DAMSKI i tako svečano: Prošetala je od glave do pete u boji koja je MAGNET ZA POGLEDE!

Kako prenosi blic žena Kejt je bila sjajno stilizovana, u prazničnom duhu, pa je oduševila sve prisutne.

Buduća kraljica po običaju nije preterivala sa detaljima, pa se opredelila za lepe efektne minđuše sa safirima i prstenom. Kosu je uvila u bogate, raskošne lokne, a lepo lice je naglasila prozirnim sjajem za usne i svetlobraon senkom.

Foto: Profimedia

 

Inače, crvena boja je čest izbor 39-godišnje vojvotkinje u posebnim prilikama, ne samo što joj je sjajno pristaje, već i je vrlo upečatljiva i izgleda odlično u kombinaciji sa jednostavnim krojevima i izdanjima, kakve Kejt i preferira.

Foto: Profimedia

 

Princeza Beatris i Eugenija su se pak opredelile za tople, ženstvene, elegantne kapute u bež i zamnozelenoj boji, a supruga Džejmsa Midltona, Alize, izabrala je moderno, zanimljivo karirano odelo i ravne braon cipele.

BONUS VIDEO:

LEGENDA KOJA NE BLEDI: Na današnji dan pre 41 godinu ubijen je Džon Lenon

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove