LJUBAV IM JE BILA DOVOLJNA: On je prvi zaprosio Severinu, da se udala za njega danas bi živela sasvim drugačije (FOTO)

Novosti online

10. 12. 2021. u 00:49

ZA Severinu Vučković prvi put smo čuli posle nastupa na „Splitskom festivalu“ krajem osamdesetih.

ЉУБАВ ИМ ЈЕ БИЛА ДОВОЉНА: Он је први запросио Северину, да се удала за њега данас би живела сасвим другачије (ФОТО)

Foto Instagram/severina

Nekoliko godina kasnije objavila je debitantski album, ubrzo je zauzela mesto koje je do tada držala Tajči i postala regionalna pop senzacija. Od tada interesovanje za privatni život lepe Splićanke ne jenjava.

Danas se malo ko seća njene prve velike ljubavi. Bilo je to pre svih tajkuna, snimaka sa jahte, propalih veridbi i braka. Devedesetih godina Seve je bila ludo zaljubljena u Alena Marina, pevača hrvatskog rok benda „Kojoti“. Kratko, ali strasno i slatko. Čak su bili vereni. Iako do oltara nisu stigli, ostali su u dobrim odnosima.

‒ Severina je popularna i harizmatična osoba. Pregrubo je reći da su me mediji zbog nje stigmatizirali, ali su se ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom ‒ rekao je Marin jednom prilikom.

Foto: Printskrin

U ljubavnoj biografiji popularne pevačice zabeleženo je šest veridbi i jedan brak, ali prvi koji se usudio da je zaprosi nije bio uspešni biznismen, već, eto, jedan muzičar.

(Helou)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)