SVIREPO UBISTVO NA NOVOM BEOGRADU: Baku pretukla nepoznata grupa ljudi, izdahnula u bolnici

Novosti onlajn

09. 12. 2021. u 19:50

JEZIVO ubistvo dogodilo se na Novom Beogradu između utorka i srede, kada je grupa nepoznatih ljudi pretukla stariju ženu, koja je nakon toga smeštena u bolnicu u kojoj je izdahnula.

СВИРЕПО УБИСТВО НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Баку претукла непозната група људи, издахнула у болници

Ilustracija/Foto: Nenad Zivanovic

Baka je bila osoba koju su mahom poznavali stanovnici bloka 45 na Novom Beogradu, a priča iza toga je i više nego potresna.

Pre izvesnog vremena na grupi stanovnika ovog dela prestonice povela se priča o misterioznoj ženi koja je praktično živela u centru bloka i koja nije želela da ide kući, iako je znala da joj je u blizini dom.

Od posledica demencija bila je nesposobna da se stara o sebi, a mnogi žitelji su joj pomagali.

Baka je ubijena u noći između 8. i 9. decembra, od za sada, nepoznatih počinilaca. Nešto kasnije je preminula od posledica prebijanja, nakon kratke kome u KBC Zemun.

Nedaleko od mesta zločina nalazi se policijska stanica, a kako mediji prenose, pokrenuta je istraga koja će rešiti svirepo prebijanje posle kog je izgubljen jedan život.

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo