OVO JE SUPRUGA ALENA ISLAMOVIĆA: Legendardni pevač "Bijelog dugmeta" u braku četiri decenije - evo kako izgleda njegova najveća ljubav! (FOTO)

Novosti onlajn

01. 12. 2021. u 20:03

ČUVENI pevač “Bijelog dugmeta” otvorio je dušu za medije i ispričao mnoge nepoznate detalje iz svoje burne prošlosti.

ОВО ЈЕ СУПРУГА АЛЕНА ИСЛАМОВИЋА: Легендардни певач Бијелог дугмета у браку четири деценије - ево како изгледа његова највећа љубав! (ФОТО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Iako je u danima najveće slave mogao da bude sa bilo kojom ženom koju poželi, on je i tada voleo samo jednu – svoju Marijanu.

Čuveni pevač “Bijelog dugmeta” otvorio je dušu za medije i ispričao mnoge nepoznate detalje iz svoje burne prošlosti.

Iako je u danima najveće slave mogao da bude sa bilo kojom ženom koju poželi, on je i tada voleo samo jednu – svoju Marijanu.

Njih dvoje su u braku već 42 godine i imaju ćerke Unu i Laru.

Pevač legendarnog “Bijelog dugmeta”, Alen Islamović, važio je za opasnog zavodnika, a njegovo srce osvojila je samo njegova supruga Marijana.

– Marijanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pevač u grupi “BAG”. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati – rekao je Islamović, prenose mediji.

Alen se bavi muzikom još od srednje škole. Profesionalnu karijeru započeo je u grupi “Divlje jagode”, a vrhunac u muzičkom smislu dostigao je kao član “Dugmića”.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)