SOFIJA MILOŠEVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Manekenka se skinula u 6. mesecu trudnoće (FOTO)

Novosti online

28. 11. 2021. u 12:22

MANEKENKA Sofija Milošević, u šetom je mesecu trudnoće i čeka drugo dete sa partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem.

СОФИЈА МИЛОШЕВИЋ ПОКАЗАЛА ТРУДНИЧКИ СТОМАК: Манекенка се скинула у 6. месецу трудноће (ФОТО)

Foto: ATA Images

Ona je veoma aktivna na Instagramu, pa tako svakodnevno objavljuje svoje fotografije. Ipak, sada je pozirala ispred ogledala u minijaturnom bikiniju tako da je u prvom planu bio njen trudnički stomak.

Manekenka je snimila sebe u ogledalu, tako da se vidi svaki deo njenog tela, a njeni pratioci na Instagramu pisali su joj da odlično izgleda i da se vidi da joj prija drugo stanje.

Podsetimo, Sofija i Luka već imaju sina, a sada ponovo čekaju dečaka. Kada je saznala da je drugi put trudna, manekenka je otkrila neka svoja razmišljanja o vaspitanju dece.

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti - isričala je tada manekenka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!