NEDA UKRADEN SPREMNA ZA UDAJU? Pevačica od udvarača svakodnevno dobija ponude za brak, a evo šta ona misli o tome

Novosti onlajn

26. 11. 2021. u 15:55

NEDA Ukraden pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa Dragane Mirković i tom prilikom oduševila sve prisutne izgledom u 71. godini života.

НЕДА УКРАДЕН СПРЕМНА ЗА УДАЈУ? Певачица од удварача свакодневно добија понуде за брак, а ево шта она мисли о томе

Foto: Printskrin

Pevačica je ovom prilikom otkrila tajnu svog besprekornog izgleda, ali i priznala da ima mnogo udvarača.

- Poenta je da ono što sam dobila u nasleđe da se u što većoj meri održi. Ja imam neke svoje metode, od nege tela, do nege lica, do vežbi koje radim, naravno i ishrana.

Evo šta je pevačica rekla o proscima i potencijalnoj udaji:

- Stalno navijate za prosce. Moja Jelena kaže da joj je još mene da uda… „S oblaka sam sišla, ali ne i s uma”. Ako sretnete nekog, preporučujem se, ako imate nekog da mi preporučite, samo po preporuci gledam (smeh). Mora da bude neko zanimljiv, godine nisu važne.

O tome da joj niko ne veruje kada kaže da je sama i da nema udvarače Neda kaže:

- A ko kaže da nemam udvarače? Ja sam žena koja je obožavana, voljena, da vam pokažem telefon, popadali biste.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)