"BAKA ME ČUVA SA NEBA" Potresne reči male unuke Merime NJegomir

Novosti onlajn

26. 11. 2021. u 11:11

PEVAČICA Merima Njegomir sahranjena je u utorak, 23. novembra, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a ispratili su je mnogobrojne kolege, prijatelji i rodbina.

БАКА МЕ ЧУВА СА НЕБА Потресне речи мале унуке Мериме Његомир

Foto: Instagram

Ljubica, ćerka Merime Njegomir, podelila je na Instagramu detalje potresnog razgovora sa svojom naslednicom, a pevačicinom unukom.

Ljubica je otkrila da i malena teško podnosi smrt svoje bake.

- Danas mi je Sonja rekla: "Mama, mnogo sam tužna što nema više Baki. Mnogo, mnogo, mnogo, ali mi je drago što je više ništa ne boli. I ona mene sad čuva sa neba" - napisala je Ljubica na zvaničnom Instagram profilu porodične poslastičarnice.

Foto: Instagram

Merima je bila veoma vezana za svoju unuku. Mnogi su govorili da Sonja neodoljivo podseća na svoju baku, a jednom prilikom je čak i sama pevačica to prokomentarisala:

- Naravno da mi je drago kada kažu da ona likom podseća na mene, ali kao sva deca, tako je i ona pokupila najlepše osobine svojih roditelja. Sonja je veoma mirna, a najviše voli da me sluša dok joj pevam, tada je posebno skoncentrisana. Kad god sam u prilici, slobodno vreme koristim da budem sa Filipom i Sonjom ili da ih bar nakratko vidim i da se pomazimo. Rekla bih da je to moja osnovna uloga - rekla je pre šest godina Merima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)