"PRETNJE SU DUŠANOV OČAJNIČKI POTEZ": Tanja Savić progovorila o skandaloznim izjavama bivšeg supruga, pomenula i Draška

Novosti online

14. 11. 2021. u 17:33

PEVAČICA Tanja Savić komentarisala je najnovije izjave svog bivšeg Dušana Jovančevića, koji je opleo po njenoj novoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

ПРЕТЊЕ СУ ДУШАНОВ ОЧАЈНИЧКИ ПОТЕЗ: Тања Савић проговорила о скандалозним изјавама бившег супруга, поменула и Драшка

Foto: Printskrin TV Pink

- Važno je da smo živi i zdravi. Hleba i igara, da imaju ljudi šta da čitaju uz kaficu. Da nema mene i "Zadruge" - počela je pevačica priču kroz smeh i nastavila:

- Jedan prođe, drugi dođe. Ne može da me poremeti sve što misli, na svojoj koži sam osetila šta znači kad živiš sa manipulatorom, u braku, sa decom, sve upijaju, sve gledaju, gledaju kako im otac maltretira majku, to su gledali kao mali, kad pomenu ja kažem da se ne sećam, kao da mi nije stalo. Osetim tu tugu, počeli su da se otvaraju, da mi govore što su proživljavali sa njim - govorila je Tanja.

- Videli ste šta je izjavio u novinama. Nisam sa njim, ne mislim o njemu, njemu je očigledno zanimanje "Tanja Savić". Ovo je očajnički potez. On je bio "alfa" mužjak, na početku je bio ptičica, cvrkutao je, kada sam rodila prvog sina, kad sam se udala, bila sam od onih koji misle šta će narod da kaže, tipično balkansko dete, da ne obrukam mamu i tatu.

Zbog toga sam trpela muža, a žene, jedan život imate. Povređuje me sve, iako se pravim da mi ne povređuje. Posebno što je druga osoba (Draško Stanivuković) iz drugog sveta - govorila je Tanja.

BONUS VIDEO: KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori