TANJA SAVIĆ NA METI JEZIVIH PRETNJI: Pevačica prolazi kroz pakao zbog veze sa Draškom Stanivukovićem

Novosti online

14. 11. 2021. u 17:01

PEVAČICA Tanja Savić ponovo prolazi kroz pravi pakao, i to otkad se pročulo da je u šemi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

ТАЊА САВИЋ НА МЕТИ ЈЕЗИВИХ ПРЕТЊИ: Певачица пролази кроз пакао због везе са Драшком Станивуковићем

Foto: Instagram/draskostanivukovic/tanja_savic_private

Kako pišu mediji, Draškova familija protivi se njegovoj vezi sa folk pevačicom kojoj su čak počele da stižu i pretnje u vidu komentara na mrežama - kažu joj da, ukoliko se ne okane političara, neće se dobro provesti.

- Tanja je videla neke komentare, nešto u stilu završićeš u kesi, okani se tog političara i slično - navodi izvor Scandala!:

- Sumnja se da iza toga stoji njegova dalja rodbina jer su, kako se po Bosni priča, ljubomorni na njegovu sreću. A Tanja je lepa, uspešna, sad je i slobodna, dobro zarađuje…

Prosto im i ovako smeta njihov uspeh, a sad kad su čuli i s kim je navodno u vezi, hoće da puknu od muke, pa su udarili na Tanju.

Neki joj doduše kažu i da joj nije trebala ta afera zbog svega što je prošla sa mužem Dušanom, međutim, Tanji je toliko svega preko glave, pa me ne čudi što sve ignoriše i gleda svoja posla, kao uostalom i političar - završava izvor.

BONUS VIDEO: KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini