NIKADA VIĐENE FOTOGRAFIJE MERIME NJEGOMIR: Decenijama je plenila svojom lepotom i gracioznošću (FOTO)

Novosti onlajn

13. 11. 2021. u 16:16

PRE nekoliko dana javnost u Srbiji potresla je informacija da je pevačica Merima Njegomir teško bolesna.

НИКАДА ВИЂЕНЕ ФОТОГРАФИЈЕ МЕРИМЕ ЊЕГОМИР: Деценијама је пленила својом лепотом и грациозношћу (ФОТО)

Foto: Arhiva TV Novosti

Nakon što se pojavila informacija da se jedna od najvećih zvezda narodne muzike bori sa teškim oblikom kancera, Merima Njegomir se oglasila za "Pink" i istakla kako joj preostaje samo borba. 

- Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću... Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno - rekla je Merima. 

Foto: Arhiva TV Novosti

Fotografije iz prošlosti svedoče o bogatoj karijeri Merime Njegomir i velikoj lepoti kojom je ona decenijama plenila gde god se pojavljivala. 

Podsetimo, zdravstveno stanje Merime Njegomir ozbiljno je narušeno.

- Merima se ne oseća dobro. Saznala je da je teško bolesna i to ju je pokosilo. Bori se sa teškim oblikom tumora. Poslednjih mesec dana pala je u krevet, klonula je i ne ustaje iz postelje. Obilaze je deca, donose joj namirnice i čiste joj stan, dok se najmlađa ćerka preselila kod nje, kako bi joj bila pri ruci i kako bi joj dala podršku u ovim teškim danima. Teško joj je da objašnjava kakvo joj je zdravstveno stanje, pa izbegava da sa bilo kim priča - otkrio je izvor. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)