MAJA RAŠIRILA SVOJA KRILA: Ćerka pokojnog LJubiše Stojanovića Luisa objavila drugi studijski album

V. N.

31. 10. 2021. u 14:20

MUZIČARKA Maja Luis objavila je drugi album "Krila", a istovremeno i spot za naslovnu numeru, a sve u izdanju diskografske kuće "Lampšejd medija".

МАЈА РАШИРИЛА СВОЈА КРИЛА: Ћерка покојног Љубише Стојановића Луиса објавила други студијски албум

Foto Dragan Jereminov

Kako se navodi, novim albumom umetnica nastavlja da gradi autentičnost koja je dobro potkovana muzičkim legitimitetom porodice Luis. Majin rođeni brat je Marko Luis, a njihov otac je pokojni Ljubiša Stojanović Luis. Upravo je sa Markom Maja zajednički radila muziku i aranžmane, dok je tekstove napisala sama. Marko se, ujedno, pozabavio produkcijom i miksom.

Kantautorka je krajem 2020. objavila singl "Majo, probudi se", uklapajući mešavinu arenbija, hip-hopa i fanka sa željom da piše o svojoj unutrašnjoj snazi, ali i o ranjivosti.

- Mogu da kažem da sam srećna osoba - konstatuje uzmetnica.

- Imam padove i uspone, kao i svako, ali sam izgubila strah od reči. Sve što želim da kažem, ja napišem, i oslobodim se na taj način. Sve moje pesme su deo mene, moja iskustva i emocije. Daju mi snagu i podsete me na to šta sam sve prebrodila. Nadam se da će se u njima i drugi pronaći, i da će im one davati vetar u leđa kao i meni.

Album otvara naslovna numera, koja pokazuje Majine sposobnosti da prenese iskrena osećanja. Zarazan ritam i raspevanost karakterišu numere "Žurka" i "Znaj da si uspela".

"Gde nestaše one pesme stare" obrada je numere njenog oca, koja je veoma draga i njoj i Marku. Suštinu ljubavi, naklonost i slabosti reflektuju pesme "Kafena kašika" i "Sve će biti OK".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)