TORTOP GODINU DANA U ZATVORU: Turski producent osuđen zbog prebijanja srpske manekenke Tanje Đukić

V. N.

28. 10. 2021. u 19:49

TURSKI producent Čagri Tortop (46) osuđen je na godinu dana zatvora zbog prebijanja srpske manekenke Tanje Đukić (26) u junu 2019. u Istanbulu. Bilo mu je prvobitno zaprećeno od dve do sedam godina zatvora, ali je sud odlučio da ga osudi na kaznu manju i od minimuma.

ТОРТОП ГОДИНУ ДАНА У ЗАТВОРУ: Турски продуцент осуђен због пребијања српске манекенке Тање Ђукић

Tanja Đukić i Čagrij Tortop / Foto "Fejsbuk"

- Moji advokati i ja ćemo se boriti da dobije veću kaznu, najmanje tri godine - kaže manekenka. - On sad na sve načine pokušava da izbegne zatvor, želi da idemo na pomirenje, ali ja na to neću da pristanem.

Tortop se tereti da je upotrebom sile, pretnje ili obmane lišio slobode devojku. Turski mediji prenose da je veštačenjem telefona producenta ustanovljeno da kobnog dana nije pozvao Hitnu pomoć, iako je tvrdio suprotno. Čagrij je tvrdio da Tanja ima poremećaj ličnosti. Kako je manekenka ranije ispričala, tadašnji dečko ju je toliko tukao da joj je krv šikljala iz nosa, usta i uha.

Đukićeva je sa producentom iz Turske bila u vezi dve godine, a upoznali su se posle njenog preseljenja u Istanbul, gde je došla preko modne agencije za koju je radila.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri