PORODILA SE GLUMICA MARIJA PETRONIJEVIĆ: Nakon što se izborila sa koronom, glumica na svet donela dečaka

Novosti online

28. 10. 2021. u 12:09

GLUMICA Marija Petronijević porodila se i na svet donela dečaka, teškog 4.060 grama.

ПОРОДИЛА СЕ ГЛУМИЦА МАРИЈА ПЕТРОНИЈЕВИЋ: Након што се изборила са короном, глумица на свет донела дечака

Foto: Instagram

Mama i beba se osećaju odlično i dobili su čistu desetku na porođaju. Petronijevićeva je nedavno preležala koronu. Ona se zarazila u devetom mesecu trudnoće, vakcinisana je i prošla je sa lakšim simtomima.

Podsetimo, Petronijevićeva se potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

Glumica ne voli da priča o privatnom životu i vešto je krila oca svog deteta.

- Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvoljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim - kroz osmeh kaže Marija koja žuri da na imanju sve bude završeno pre nego što dođe beba, ali i zima.

Foto: Instagram

Upravo zbog svih obaveza koje ima, ona priznaje da nije stigla da spremi sve što joj je potrebno za dolazak prvog deteta.

- Ako mi verujete, nisam još sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam - kaže glumica.

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dete.

- Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako - tajanstvena je i dalje Marija po pitanju svog izabranika, sa kojim je svila gnezdo upravo u Visibabama.

(Kurir)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: Kako je ljudina iz Srbije postala bog u dalekoj Kini?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)