MILAN POPOVIĆ OTKRIO SVE: Severina veštaka ucenjivala s*ksom i zastrašivala ga!

Novosti online

28. 10. 2021. u 11:42

MILAN Popović je nastavio svoju ispovest o sukobu sa Severinom i komentarisao je navode da je uticala na veštake u njihovom sudskom postupku za starateljstvo nad detetom.

МИЛАН ПОПОВИЋ ОТКРИО СВЕ: Северина вештака уцењивала с*ксом и застрашивала га!

Foto: Printskrin

- Prijavila me za taj intervju, prijavila me za nasilje u porodici i za to što je naša veza trajala tri meseca. To je ono što govori da sam nasilnik, to je primer apsurda, za šta se ona smatra žrtvom nasilja u porodici. Zato što sam rekao da je veza kratko trajala - govorio je Popović.

Na naslovnoj strani "Nacionala" svojevremeno je izašao dokument koji dokazuje da je pritiskala, da je pod pritiskom bio psihijatar, i sa jedne i sa druge strane - rekla je voditeljka.
- To je opet šta bi bilo da nije izašlo na naslovnoj strani. Potvrdio bih prvo što ste rekli. Mislio sam da javnost i mediji nemaju uticaj na pravosuđe. Posle poslednje odluke splitskog suda moje mišljenje se drastično promenilo. Moram da raskrinkam neistine koje su bile objavljene od strane Severine i njenog PR tima. To su neistine, čovek kad ih sluša zapita se da li može dete da se da takvom čoveku kao što majka deteta govori da jeste. Bilo je priča da smo moji prijatelji i ja pokušavali da utičemo na veštake, istina je drugačija. Severina je uticala na veštake. Zašto bi se Severina sa veštakom dok piše izveštaj nalazila u parku, u Maksimiru, van radnog vremena, i na sudu je rekla da mu je nudila torbu sa dokazima da se tata derao na dete. Kakvi dokazi treba da budu da je tata vikao na dete? Možete da zamislite šta je bilo u torbi. Veštak je tražio izuzeće i povukao se iz toga - objasnio je Popović.
"Nacional" piše da je počinila seks ucenu i zastrašivanje psihijatra?
- Nisam pokušavao da stupim u kontakt sa veštakom, nisam tražio od prijatelja i uticajnih ljudi iz Hrvatske. Više je nego činjenica da je Severina ta koja je pokušala da utiče na veštake, ako je istina što Nacional piše, najgorim mafijaškim metodama, ucenjivala, slala poruke da će da objavi detalje o toj njegovoj vezi sa nekom drugom osobom. Psihijatar je inače oženjen čovek, ima i decu - rekao je Popović.
Milan Popović dalje kaže koliko je Severina uticajna:
- Ne mogu da komentarišem ko nju štiti, ali ima prijatelje u medijima. Njena prijateljica je vlasnik medija, a muž te žene je šef kriminalističke policije. Mene ti mediji ne zovu. Dao sam vam primer šta Severina misli da je nasilje u porodici, to što sam ja rekao da smo kratko u vezi. Uticaj medija i javnosti je i na političare, a ne mislim da je Plenković štiti. Ministar je pokrenuo istragu zbog intervjua. On se u stvari boji da ta ista Severina može da utiče na njegovu popularnost. Žena koja je radila intervju sa Severinom je svog bolesnog sina dala ocu. Eto, to su takve majke.
Izbio je skandal u školi u koju ide Severinin i Milanov sin:
- Ona je u sukobu sa svima, a ne samo sa direktorkom. Direktorka je izuzetno profesionalna žena koja samo radi svoj posao. Nijedna učiteljica nije htela detetu da bude razredna jer su imale sukobe sa Severinom. Direktorka je samo radila svoj posao, prijavljivala je zanemarivanje deteta. Mišljenje škole je jako bitno. Ona je to prijavila i centru za socijalni rad i policiji. Žena je dobijala pretnje od Severine. Nisam odmah znao sve.

MILAN O TUŽBI
- Mislim da je detetu bolje sa mnom. Moja porodica je kompletna i stabilna. Detetu je bolje u takvoj porodici. Pretila mi je policijom i iz toga sam shvatio da ima nekog ko je štiti. Nadam se da će istraga sad da pokaže istinu. Ja nisam podmićivao nikog, ni školu. Samo sam uredio teren za školu gde moj sin ide. Uredio sam drugi deo od novca koji mi je Severina dala za tužbu. Tako ispada da je i ona platila (smeh).
Milan je negirao da ima nešto intimno sa Kolindom Grabar Kitanović:
- Nisam se ljubio sa njom niti me štitio pokojni gradonačelnik - govorio je Popović na Hepi TV.

(Kurir)
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)