HAOS U "ZVEZDAMA GRANDA": Bekuta tražila diplomu Viki Miljković, Ceca im žestoko odbrusila - priključili se i ostali članovi žirija

Novosti onlajn

17. 10. 2021. u 09:20

JOŠ jedna epizoda popularnog takmičenja "Zvezde Granda" dovela je do novog haosa i sukoba među članovima žirija, a i ovaj put jedni od aktera su bili Svetlana Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac.

ХАОС У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Бекута тражила диплому Вики Миљковић, Цеца им жестоко одбрусила - прикључили се и остали чланови жирија

Foto: Printscreen/Jutjub/Grand News Tv Grand

Ovaj put Ceca je stala u zaštitu svoje kume Viki Miljković, te žestoko odbrusila Bosancu, ali i Ani Bekuti!

Bosančev komentar da kandidat Đorđe Žunića peva kao da ima vruć krompirić u grlu, zaparao je uši Ceci koja je zamolila kompozitora da objasni značenje tog izraza:

- To je jedna alikvota u glasu koja čini neprijatnu boju koja se ne može prepraviti. Za muzički nepismene se zove ''krompirić'".

- Ako i treba da nauči nešto neće na Guglu sigurno već u knjigama - poručila Viki Bosancu, kada je stala na stranu kume Cece zbog čega je dobila epitet drvenog advokata.

- Violeta nikako da vidimo tvoju diplomu da proverimo šta si ti čitala - bila je oštra Bekuta prema pevačici koja je odgovorila da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

Ana je vršila pritisak na Viki da odgovori koje godine i gde je završila Akademiju pa je zanimalo kako je uspela da uči i da se bavi pevanjem. 

Viki je objasnila da je srednju muzičku školu završila u Nišu, a zatim Akademiju u Prištini. I taman kad je htela da pojasni još toga, umešala se Ceca

- Šta im se ti pravdaš? Nek donesu oni svoje diplome. Ana jako si neprijatna. Viki i treba da se hvali kad je završila - rekla je pevačica.

Bosanac je sa druge strane rekao kako u njegovu diplomu svi mogu da imaju uvid jer stoji i kod njega kući ali i u zgradi javnog servisa.

- Završio sam osnovnu, pa gimnaziju pa Ekonomski fakultet. Ali sam se uvek bavio muzikom i penzionisan sam kao muzički urednik.

(MONDO)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

ZOVE SE UVAC: Ambasador Egipta najdražeg ljubimca usvojio je u Srbiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima