LEPA BRENA I MIROSLAV ILIĆ OČI U OČI: Pet sati davali iskaz, pevačica privukla pažnju izdanjem u kom se pojavila u sudu (VIDEO)

Novosti online

28. 09. 2021. u 15:39

PEVAČICA Lepa Brena pojavila se danas u Palati pravde, na suđenju Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović, koja godinama pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina. Lepa Brena i Miroslav Ilić davali su iskaz nešto više od 5 sati.

ЛЕПА БРЕНА И МИРОСЛАВ ИЛИЋ ОЧИ У ОЧИ: Пет сати давали исказ, певачица привукла пажњу издањем у ком се појавила у суду (ВИДЕО)

FOTO: Ata images

Lepa Brena najpre je sa Mirjanom Antonović ušla u Palatu pravde, da bi nakon nekog vremena izašla iz zgrade, u pratnji Mirjanine najbolje prijateljice Marise.

Brena i Marisa otišle su do automobila, a potom su se vratile u sud.

Pevačica je na sebi imala sive pantalone, belu bluzu, crnu kožnu jaknu i crne čizme, a mnogi su primetili i frizuru koju je nedavno promenila, te sada ima šiške.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je istovremeno bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Mirjana je, inače, svojevremeno ispričala da je Ilićeva supruga Gordana glavni krivac što se on posvađao s Brenom i Sašom Popovićem.

- Gordana je oterala sve ljude od njega, posebno nije volela Brenu i Sašu, jer su se družili sa mnom. Ubedila ga je čak da je Brena krišom htela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu - kazala je jednom prilikom Mirjana.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove