FUTA I LAĆA OTKRILI KAKO ĆE MARINA BITI SAHRANJENA: Ispuniće njenu poslednju želju, a evo ko će moći da prisustvuje sahrani

Novosti online

24. 09. 2021. u 10:50

SIN pokojne Marine Tucaković objavio je na društvenim mrežama da će njegova mama biti sahranjena sledeće nedelje u krugu porodice.

ФУТА И ЛАЋА ОТКРИЛИ КАКО ЋЕ МАРИНА БИТИ САХРАЊЕНА: Испуниће њену последњу жељу, а ево ко ће моћи да присуствује сахрани

Foto: Printskrin

- Kako bi se njene poslednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krug prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera. Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan - piše u objavi.

Foto: printskrin/ laccaofficial

Ona je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

BONUS VIDEO: 

Glogovac je pogrešio fakultet, ali je tu grešku, na sreću, ispravio

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri