BILI SU ZAJEDNO ČETIRI GODINE: Marina Tucaković je napisala hitove Oliveru Mandiću, ludo ga je volela, a on je ostavio zbog lepših i mlađih

Novosti online

19. 09. 2021. u 22:30

AUTORKA najvećih hitova na domaćoj muzičkoj sceni Marina Tucaković, napustila nas je danas nakon duge i teške bolesti.

БИЛИ СУ ЗАЈЕДНО ЧЕТИРИ ГОДИНЕ: Марина Туцаковић је написала хитове Оливеру Мандићу, лудо га је волела, а он је оставио због лепших и млађих

Foto: N. Fifić i D. Milovanović

Marina je 20 godina bila u skladnom braku sa Aleksandrom Futom Radulovićem.

Sedamdesetih godina prošlog veka bila je u ljubavnoj vezi sa pevačem Oliverom Mandićem, koji je tada bio na početku muzičke karijere.

Pevač je jednom prilikom potvrdio da je bio u vezi s Marinom i da je nakon raskida ona patila za njim.

- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je 'LJuljaj me nežno'. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila - rekao je Mandić i dodao:

- Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim 'Dođe mi da vrisnem tvoje ime' i 'Bobane' - ispričao je Mandić pre nekoliko godina za beogradske medije, a potom dodao da su ipak posle turbulentnog raskida ostali u prijateljskim odnosima.

ZJovanović

Iako je tvrdila da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina je govorila da se ne seća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

- Bilo je to tako davno. Više se i ne sećam. Oliver je bio presladak mladić, uvek doteran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i pantalone. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala - ispričala je Tucakovićeva svojevremeno.

Marina je svojevremeno otkrila i da je ona glavni "krivac" za to što je Oliver postao pevač.

- Imao je divne pesme, ali nije želeo da peva. Ubedila sam ga da treba da peva, a ne da daje pesme drugima. Nije on neki veliki pevač kao Haris DŽinović, ali je imao specifičnu boju i način pevanja. Postigla sam sa njim veliki uspeh, kao i on sa mnom. NJegove pesme će živeti zauvek - rekla je.

FOTO: Ataimages

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)