POSLEDNJE POJAVLJIVANJE MARINE TUCAKOVIĆ U JAVNOSTI: Bila je u kolicima, ali kao pravi borac i dama (FOTO)

Novosti online

19. 09. 2021. u 22:17

TEKSTOPISAC Marina Tucaković izgubila je mučnu bitku sa karcinomom, koju je vodila duže od tri godine. Preminula je večeras, u nedelju 19. septembra, u 68. godini.

ПОСЛЕДЊЕ ПОЈАВЉИВАЊЕ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ У ЈАВНОСТИ: Била је у колицима, али као прави борац и дама (ФОТО)

GOŠĆA Marina Tucaković sa Suzanom Jovanović i Sašom Popovićem u junu u hotelu "Hilton" , Foto ATA Images

Poslednji put se u javnosti pojavila 11. juna 2021. godine, na promociji albuma pevačice Suzane Jovanović, a tada su se svi prisutni obradovali njenom dolasku.

Marina je na događaj stigla u invalidskim kolicima, ali je i tada zračila hrabrošću i njenom vanserijskom energijom i nadom da će sve biti u redu.

Naime, ona je godinama unazad vodila tešku borbu sa kancerom, te se na pomenutom događaju pojavila u invalidskim kolicima, a njeno stanje je mesecima pre toga bilo stabilno što je pokazala i prilikom ovog pojavljivanja.

Foto: I.Marinković

Marina je oduvek važila za pravu damu, te je i tada bila stilizovana od glave do pete. Na sebi je imala šampanj bluzu, a svi su primetili rajf na glavi na kojem su bili biseri.

Tom prilikom, Marina je za medije izjavila:

- Na terapijama sam i naravno, ne mogu da budem baš dobro. S obzirom na situaciju sa korona virusom imam redovne terapije. U početku sam ih vrlo teško podnosila, ali sada sam se već navikla.

Tucakovićeva je tom prilikom istakla i da vreme provodi uglavnom kod kuće jer se čuva i pazi od korona virusa.

- Malo sam izašla, i ja sam živa duša - rekla je ona.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!