NEĆE MI NEDOSTAJATI SVAĐA SA KARLEUŠOM: Mili se raduje Cecinom dolasku u žiri - evo kako je došlo do promene

Novosti onlajn

02. 09. 2021. u 18:55

POP zvezda Jelena Karleuša više neće biti član žirija u "Zvezdama Granda", a na njeno mesto dolazi Svetlana Ceca Ražnatović, što je izazvalo šok javnosti, ali i uzdrmalo domaću estradu.

НЕЋЕ МИ НЕДОСТАЈАТИ СВАЂА СА КАРЛЕУШОМ: Мили се радује Цецином доласку у жири - ево како је дошло до промене

Foto: ATA/I.Marinković

Direktor muzičke produkcije "Granda", kompozitor Aleksandar Milić Mili, oglasio se ovim povodom i otkrio kako je došlo do promene jednog od vodećih članova žirija.

Na početku je i sam priznao da je informacija izazvala veliki šok.

- Jeste šok, ali dobar šok! Ja se radujem ovoj promeni, mislim da će ceo šou da dobije jednu novu dimenziju. Ceca je moj saradnik već 20 godina, devet albuma smo uradili zajedno, neke od najvećih koncerata, tako da me raduje što ću je videti na mestu člana žirija. Takvoj zvezdi je tačno mesto u žiriju "Zvezda Granda" - rekao je Mili.

Na pitanje da li je između produkcije "Granda" i Jelene Karleuše bilo nekih sukoba, Mili je rekao:

- Promene su stvar poslovne politike "Granda". Jelena je mnogo dala od sebe za ovih šest godina i uvek je dobrodošla u "Grand". Jednostavno, promene su nešto što je prirodno i što se dešava.

Naglasio je da sa Karleušom nije postojao nikakav sukob ili razmirica.

- Ne, ne, nismo zaista imali nikakav sukob.

Iako je Jelena prijateljski ispraćena iz šoua, Mili se nasmejao na pitanje da li će mu nedostajati njihove čuvene razmirice u emisiji.

- Neće (smeh), ali moram da kažem da sam sa svima u dobrim odnosima i da je to šou - rekao je Milić za Telegraf.

- Grand napreduje i u vizuelnom i produkcijskom smislu, tako da gledaoce očekuje mnogo promena. Očekuje vas fantastična sezona - najavio je član produkcije "Granda".

Bonus video: KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024