ŠTA SE KRIJE IZA SVAĐE? Ivana Selakov odbila da plati pesmu Aci Lukasu - numera skinuta sa Jutjuba

Novosti onlajn

31. 08. 2021. u 15:55

JUČE je izašao novi duet Ace Lukasa i Ivane Selakov za pesmu “Svatovi”, ali je pesma ubrzo uklonjena sa sajta “Jutjub” jer menadžment Ivane Selakov nije finansijski ispoštovao Acu Lukasa.

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СВАЂЕ? Ивана Селаков одбила да плати песму Аци Лукасу - нумера скинута са Јутјуба

Foto ATA Images

S obzirom da je pevačima ovo četvrta duetska pesma Ivana Selakov je svaki put do pesme “Svatovi” finansijski ispoštovana od strane menadžmenta Ace Lukasa, za saradnju koju su ostvarili.

Nažalost, ovaj put Ivanin tim nije platio duet Aci Lukasu kako je prvobitno bilo dogovoreno, s obzirom da je nova duetska pesma “Svatovi” jedan od starijih Lukasovih hitova star triedeset godina.

Kada se neka pesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu izvođač koji želi obradu pesme, je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pesmu kao kolaboraciju sa pevačem sa kojim se realizuje duet.

U ovom slučaju do svega toga nije došlo od strane menadžmenta Ivane Selakov, zbog čega je tim Ace Lukasa reagovao i uklonio pesmu tokom jučeršnjeg dana sa Jutjuba.

Pesma je “Svatovi” je u trenutku skidanja bila visoko kotirana u trendingu popularnog sajta, kategoriji koja meri popularnost neke numere. 

(Hype)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri