PUČE PRIJATELJSTVO?! Ivana Selakov zaratila sa Lukasom, uklonila duetsku pesmu posle samo 24 sata (FOTO)

Novosti online

31. 08. 2021. u 14:01

IVANA Selakov i Aca Lukas posvađali su se samo dan nakon objavljivanja dueta "Svatovi", a pevačica je sve iznela javno, na svom Instagram profilu.

ПУЧЕ ПРИЈАТЕЉСТВО?! Ивана Селаков заратила са Лукасом, уклонила дуетску песму после само 24 сата  (ФОТО)

Foto: Novosti

Naime, Ivana Selakov i Aca Lukas juče su objavili novu duetsku numeru "Svatovi", koja je, međutim, nakon svega 24 sata uklonjena sa Jutjuba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Ivana se tim povodom oglasila i otkrila šta je razlog.

- Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi "Svatovi". Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana - napisala je pevačica u svojoj objavi.

Ovo, inače, nije bio prvi put da Ivana i Lukas sarađuju. NJih dvoje su prethodno snimili dve duetske pesme - "Daleko si" i "Omaklo mi se", a do sada su jedno o drugom u javnosti imali samo reči hvale.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)