BIVŠEM MUŽU IMALA DA PORUČI SAMO JEDNO: Ana Kokić se oglasila nakon što je otkriveno da Rađen ima novu ljubav

Novosti onlajn

30. 08. 2021. u 16:51

PEVAČICA Ana Kokić radi punom parom, a osim što je posvećena nastupima, svojim ćerkama, tu su i nova iznenađenja, koja će uskoro predstaviti publici.

БИВШЕМ МУЖУ ИМАЛА ДА ПОРУЧИ САМО ЈЕДНО: Ана Кокић се огласила након што је откривено да Рађен има нову љубав

Foto: Printskrin/Jutjub

Nedavno je prokomentarisala vest da je njen biši suprug, čuveni vaterpolista Nikola Rađen, nedavno obelodanio da je u emotivnoj vezi sa pevačicom Milicom Ristić.

- On čovek vrlo dobro zna šta radi u životu, i ja mogu samo da mu želim sve najbolje, kao što mu i želim. Ja sam više puta rekla da sam mu ja uvek bila prijatelj i sada sam mu prijatelj i uvek ću mu to biti, to je čovek sa kojim ja imam decu i ne postoji ništa što može da naruši taj odnos - kaže Ana.

Bonus video:

 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)