TAKMIČAR Zvezda Granda Sadik Hasanović, kome je navodno doživotno zabranjen ulazak u Srbiju, nastavio je da provocira na društvenim mrežama.

Stanimir

24.08.2021. 20:25

@JANEZ - Pevao o pokolju Srba od strane Nasera Orica u Kravicama 1992.godine i ponosno se sa izvrsiocem pokolja fotografisao! Sve je to pisalo,a i fotografija je objavljna! Omladinac se branio da je bio mlad,ali sad je "mirisom Bosne u Sandzaku" kako je izjavio,ocigledno narastao!!!

buki

25.08.2021. 13:35

@Stanimir - Stanimire, kako ne osećate ironiju? Pa Janez SRBIJA ne može ni da napiše, a kamo li izgovori! Visi na našim portalima, a navodno ne zna zašto je ovom zabranjen ulazak, kako da ne. Hrvatski sud je podigao optužbu protiv Srbina iz Hrvatske, zato što je na svom profilu objavio sliku kolone proteranih Srba u ''Oluji''. Janez to razume i opravdava, pa ga sigurno nećete čuti da pita za šta je ustvari taj Srbin optužen, kada je fotografija verodostojna i istinita?

Soko

24.08.2021. 17:48

Slažem se sa zabranom,al nije mi jasno zašto to nije istraženo na samom početku takmičenja.Ovako mi liči na nečije nezadovoljstvo za osvajanje rijaliti Granda.

wolf30

25.08.2021. 15:47

Decko je protrco kroz skolu umesto skola krez njega, ali kroz versku skolu nije mogao protrcati jer nije smeo-medrese su takve i tako da je deo ekstremizma, neiskustva izasao na videlo. Sad se vidi sta ostane u takvim glavama . Treba poruciti njihovim uciteljima da razmisle o svojim ucenjima kad imaju ovakav rezultat. Ovim postupcima takvi ljudi opasno dovode u pitanje međunacionalne i neđuverske osecaje posle godina patnje.