ZAPRAVO JE DOŠLA ZBOG BIKOVIĆA: Glumac Stevan Piale otkrio kako je upoznao suprugu Unu

Novosti onlajn

07. 08. 2021. u 15:56

GLUMAC Stevan Piale priznaje da je odmah pao na šarm svoje supruge, a ona da je imala predrasude, misleći da će kao glumac pokušati da je fascinira nekim “poziranjem”.

ЗАПРАВО ЈЕ ДОШЛА ЗБОГ БИКОВИЋА: Глумац Стеван Пиале открио како је упознао супругу Уну

Foto:Printscreen/Instagram/stevanpiale

Da ljubav može početi kao na filmu, a da život preraste u bajku, svedoci su Stevan i Una Piale. Stevan je svoju suprugu upoznao na snimanju serije “Šešir profesora Koste Vujića“ 2011. godine, a njihov prvi susret bio je vrlo simpatičan.

- Una je bila sa drugaricama, došla je da gleda Bikovića i te poznate glumce (smeh). Negde je ugledala i mene. Njena sestra me je 2014. namenski pozvala na njen rođendan zbog Une. Mi smo se tada poljubili prvi put, a onda su me izbacili iz kuće, ali to je druga priča – rekao je ranije kroz osmeh Stevan Piale u “Ekskluzivu“.

Mladi glumac kojeg ste zavoleli kroz ulogu Luke Kanačkog u seriji “Igra sudbine”, rekao je za "Helou" je da će zvučati kao kliše, ali to veče kada je upoznao Unu bilo mu je jasno da je ona žena njegovog života.

- Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana - pričao je Stevan i dodao:

- Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na Fejsbuku. Za mene je to bio ogroman korak.

Na pitanje da li je to što je Stevan glumac bila prednost ili mana tokom upoznavanja, Una je tada rekla:

- To što je Stevan glumac u početku sam doživela kao minus. Imala sam predrasude da će pokušati da me fascinira nekim “poziranjem” i unapred sam zauzela gard kojim sam htela da poručim: “Koga briga što se baviš javnim poslom“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

U BRAK NE TREBA UĆI ZBOG DRUŠTVENIH NORMI

Kada ju je dodao na Fejsbuku, Una je otkrila kako je situacija dalje tekla.

- Pomislila sam: “Jao, sad će sigurno da mi piše”. Kad, njega nema danima. Bukvalno sam bila u iskušenju da mu pošaljem poruku: “Izvini, šta sad ovo znači?!” Verovatno bih to i uradila da se nije javio. Tad sam stvarno pala - rekla je Una, koja je otkrila kako ju je Stevan zaprosio:

- Romantično, u Đenovi. Šetali smo gradom držeći se za ruke. Imala sam neki veliki prsten koji mu je smetao. Na njegovo “kakav ti je ovo prsten”, u šali sam odgovorila: “Ti daj bolji ako imaš”. I on izvadi prsten iz ranca. Prethodno me je zamolio da ga fotografišem, uz obrazloženje da ima super kadar za sliku.

Una je tada rekla kakav je Stevan kao suprug.

- Divan je muž, nežan i brižan, pogotovo kada sam bila u drugom stanju. Pošto me bole leđa, ne da ništa ne očekuje da uradim, nego me svaki čas iznenadi nekim lepim gestom, makar to bile jabuke iseckane na tacni - pričala je Una.

U vremenu kada ne samo veze već i brakovi brzo pucaju, ovaj bračni par je otkrio koji je recept za skladnu zajednicu.

- U vezu treba ući samo ako smatraš da je onaj drugi vredan tvog poverenja, poštovanja i vremena. Mnogi to čine iz pogrešnih razloga - zbog društvenih normi, porodice, da ne bi bili sami. Tu nema budućnosti - rekao je Stevan, pa dodao:

- Svaki dan se iznova zaljubljujem u Uninu izvrnutu logiku. Ne znam kako to uspeva, ali dve najjednostavnije stvari redovno pogrešno spoji.

ŽELELI BISMO DA IMAMO TROJE DECE

Stevanov i Unin život upotpunio je dolazak ćerke Rose na svet.

- Dugo se većalo oko Rosinog imena. Stizali su predlozi sa svih strana. Uni sam kupio tri knjige sa imenima. Ona je to ozbiljno shvatila i svaki dan sam dobijao po nekoliko predloga dok nismo stigli do Rose. Ime Rosa je bilo “radni naziv” mesecima dok mesec dana pred porođaj nismo definitivno presekli - rekao je ranije Stevan.

Na pitanje koji model vaspitanja će primenjivati kroz koju godinu, kada Rosa malo poraste, te da li će to biti onaj kao njihovih roditelja, Una je za “Stori” rekla:

- Ja sam se, s obzirom na to da je moja mama bila vrlo stroga i da smo sestre i ja vrlo lepo vaspitane, uzdala da ću se voditi njenim modelom. Zamišljala sam se kao oštrog i nepopustljivog roditelja, što mi je sada užasno smešno, jer se po svemu sudeći to neće dogoditi, a sve mi se više čini da ni Steva neće moći da izigrava strogoću.

Prema njenim rečima, voleli bi da uskoro prošire porodicu.

- Budući da bih volela da imamo više od dvoje dece, po nekim proračunima trebalo bi već za godinu, dve da idemo na drugo dete, a potom i na treće. Treba početi na vreme s tim - istakla je ona.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)