TARA I ŠA SASLUŠANI U POLICIJI: Nakon stravičnog udesa, par šokirao izjavom - evo šta su rekli

E. H.

06. 08. 2021. u 15:49

TARA Simov i Nenad Aleksić Ša bili su u svojstvu građana u policiji i dali izjave o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između trećeg i četvrtog avgusta u Mileševskoj ulici u Beogradu.

ТАРА И ША САСЛУШАНИ У ПОЛИЦИЈИ: Након стравичног удеса, пар шокирао изјавом - ево шта су рекли

Foto: Printskrin/Jutjub

Tom prilikom automobil je udario u hidrant i drvo i oštetio još jedno, vozilo. Na licu mesta nije zatečen vozač. Ša se pojavio na uviđaju i rekao da je on vozio. Zbog utvrđivanja svih okolnosti Ša i Tara su pozvani u policiju.

Aleksić je izjavio da je on kritičnog dana vozio automobil i izazvao nesreću. Isto je potvrdila i Tara. Pretragom je ustanovljeno da u blizini mesta gde se dogodila saobraćajna nesreća nema bezbednosnih kamera koje su eventualno snimile događaj. Tara je izjavila da je snimak koji se pojavio na "Tik toku", na kome se vidi kako ona vozi automobil, nastao pre nepune dve godine u Republici Severna Makedonija.

Protiv Aleksića, biće podnet odgovarajući zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog učinjenog saobraćajnog prekršaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)