IGORU JE DANAS ROĐENDAN, SEVERINA NIJE ČESTITALA: Svi komentarišu - sada je više nego jasno da nisu zajedno!

Novosti onlajn

30. 07. 2021. u 22:06

IGOR Kojić danas, 30. jula, slavi 34. rođendan, a od pevačice Severine, ni traga ni glasa, što mnogi smatraju kao dodatni dokaz da oni više nisu zajedno.

ИГОРУ ЈЕ ДАНАС РОЂЕНДАН, СЕВЕРИНА НИЈЕ ЧЕСТИТАЛА: Сви коментаришу - сада је више него јасно да нису заједно!

Foto: Instagram

Naime, Igor je na Instagramu podelio čestitku od sestre Nataše Kojić, dok mu Severina javno nije čestitala rođendan, kao što je to radila prethodnih godina.

- Srećan rođendan mom bratu. Najviše na svetu - napisala je Nataša uz zajedničku sliku iz detinjstva.

Kojić bar za sada nije otkrio gde i sa kim slavi rođendan, a svi su priemtili da je izostala pevačicina čestitka, a na profilu danas podelila samo fotografiju iz jedne reklamne kampanje.

Podsetimo, prošle godine Severina je na dan rođenja svog supruga objavila zajedničku fotografiju i emotivnu poruku kojom mu je čestitala rođendan.

- Ovom divnom muškom stvorenju, Igoru Kojiću, srećno uplovljavanje na 33 okretaja! Srećno, ljubavi - napisala je tada Seve, ali fotografija je nekoliko meseci kasnije nestala s njenog profila.

Igor je takođe obrisao sve zajedničke fotografije sa Severinom, a ostavio je samo dve na kojima pozira s njenim sinom Aleksandrom.

Igor i Severina više se ne prate na Instagramu, a kako dugo nisu viđeni u javnosti, šuška se da su se odavno navodno razveli.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ODRŽIVOST U ENERGETSKOM SEKTORU: Zajedničkim naporima i sinergijom obezbedićemo bolju budućnost