PRINCEZA DAJANA PREŽIVELA PAKAO NA SVOM VENČANJU: Kamila je uradila nešto neoprostivo - "Videla sam je kad sam išla do oltara"

Novosti onlajn

29. 07. 2021. u 16:23

POKOJNA princeza Dajana i princ Čarls venčali su se 29. jul 1981. godine i taj datum je bio tako važan datum u britanskoj kraljevskoj porodici. Da su ostali u braku i da je princeza Dajana živa danas bi slavili 40 godina braka.

ПРИНЦЕЗА ДАЈАНА ПРЕЖИВЕЛА ПАКАО НА СВОМ ВЕНЧАЊУ: Камила је урадила нешто неопростиво - Видела сам је кад сам ишла до олтара

Foto: EPA

Mnogo se pričalo i pisao o tom glamuroznom venčanju, a malo kome je poznato šta se sve dešavalo pre ceremonije i tokom nje.

Dajana i Čarls svoje zavete su izgovorili u katedrali Sv. Pavla u Londonu. Ona se udala sa 20 godina, dok je mladoženja imao 33 godine. Dajana je govorila o tome kakve muke je proživljavala pre venčanja, a brojni detalji svedoče o tome kako se osećala tada kada je izgovarala sudbonosno "da".

Foto: Printskrin Youtube/ Euronews po-russki

- Dva dana pre imali smo generalnu probu i bila su upaljena sva svetla u katedrali Svetog Pavla. Tek tad sam shvatila kako će izgledati taj dan i počela sam da ridam. Kamila mi je bila u glavi čitavo vreme - pričala je velška princeza.

Kamila Parker Bouls sve vreme je bila u mislima devojci koja je postajala princeza i udavala se tog dana. Nije mogla da prestane da misli na to da njen budući suprug zapravo voli tu ženu.

- Pokušavala sam da budem zrela, ali nisam mogla da prestanem da mislim na njegovu aferu sa Kamilom. Nisam imala s kim da pričam. Veče pre venčanja imala sam strahovit napad bulimije. Jela sam sve na šta sam naišla u kući gde sam spavala sa sestrom. I sve sam povratila. Dok sam hodala do oltara, pogledom sam tražila Kamilu. Znala sam da je tu. Videla sam je dok sam se vraćala, kad je sve bilo gotovo - ispričala je ledi Di.

Kamila je tog dana nosila belu odeću, a znamo da je to nedopustiva modna zamka na tuđem venčanju. Sigurno je i ona to znala.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)