PRINCEZA DAJANA PREŽIVELA PAKAO NA SVOM VENČANJU: Kamila je uradila nešto neoprostivo - "Videla sam je kad sam išla do oltara"

Novosti onlajn

29. 07. 2021. u 16:23

POKOJNA princeza Dajana i princ Čarls venčali su se 29. jul 1981. godine i taj datum je bio tako važan datum u britanskoj kraljevskoj porodici. Da su ostali u braku i da je princeza Dajana živa danas bi slavili 40 godina braka.

ПРИНЦЕЗА ДАЈАНА ПРЕЖИВЕЛА ПАКАО НА СВОМ ВЕНЧАЊУ: Камила је урадила нешто неопростиво - Видела сам је кад сам ишла до олтара

Foto: EPA

Mnogo se pričalo i pisao o tom glamuroznom venčanju, a malo kome je poznato šta se sve dešavalo pre ceremonije i tokom nje.

Dajana i Čarls svoje zavete su izgovorili u katedrali Sv. Pavla u Londonu. Ona se udala sa 20 godina, dok je mladoženja imao 33 godine. Dajana je govorila o tome kakve muke je proživljavala pre venčanja, a brojni detalji svedoče o tome kako se osećala tada kada je izgovarala sudbonosno "da".

Foto: Printskrin Youtube/ Euronews po-russki

- Dva dana pre imali smo generalnu probu i bila su upaljena sva svetla u katedrali Svetog Pavla. Tek tad sam shvatila kako će izgledati taj dan i počela sam da ridam. Kamila mi je bila u glavi čitavo vreme - pričala je velška princeza.

Kamila Parker Bouls sve vreme je bila u mislima devojci koja je postajala princeza i udavala se tog dana. Nije mogla da prestane da misli na to da njen budući suprug zapravo voli tu ženu.

- Pokušavala sam da budem zrela, ali nisam mogla da prestanem da mislim na njegovu aferu sa Kamilom. Nisam imala s kim da pričam. Veče pre venčanja imala sam strahovit napad bulimije. Jela sam sve na šta sam naišla u kući gde sam spavala sa sestrom. I sve sam povratila. Dok sam hodala do oltara, pogledom sam tražila Kamilu. Znala sam da je tu. Videla sam je dok sam se vraćala, kad je sve bilo gotovo - ispričala je ledi Di.

Kamila je tog dana nosila belu odeću, a znamo da je to nedopustiva modna zamka na tuđem venčanju. Sigurno je i ona to znala.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja