PREKRŠILA PRAVILA LEPOG PONAŠANJA: Jovana Jeremić šokirala sve fotografijom u mini-haljini u Studenici

V.N.

26. 07. 2021. u 23:11

VODITELjKA Jovana Jeremić (30), koja za sebe kaže da je "mala koja čini čuda", našla se na stubu srama nakon što je na "Instagramu" objavila fotografiju iz manastira Studenica, na kojoj pozira u prvoj priprati sa delom za krštenje, u štiklama i haljini iznad kolena.

ПРЕКРШИЛА ПРАВИЛА ЛЕПОГ ПОНАШАЊА: Јована Јеремић шокирала све фотографијом у мини-хаљини у Студеници

Foto Instagram/jovanajeremicmilosevic

Tom prilikom prekršila je nekoliko pravila lepog ponašanja u hramu, kao na primer da žena mora u hramu da bude sa maramom, odnosno pokrivene glave, da njena odeća mora da bude pristojna (nikako u kratkoj haljini ili suknji, šortsu, kratkim rukavima...), da ne stavlja nakit, niti da se šminka, a svako snimanje foto-aparatom ili kamerom može da se uradi isključivo uz blagoslov i dozvolu starešine hrama.

Nakon što se na društvenim mrežama povela diskusija kako je Jeremićeva mogla da tako obučena uđe u manastir, da je učinila svetogrđe, jer se ni u jednoj svetinji tako ne ponaša i slično, voditeljka "Vikend jutra" je brže-bolje obrisala post, ali, prekasno, jer se fotografija brzinom svetlosti raširila internetom. Sporna fotografija je objavljena i na instagram-profilu portala Studenica info, kao primer kako ne treba da se ponašate u bilo kom hramu.

- Obukla sam se pristojno, haljina koju nosim u Studenici je veoma pristojna, ona je ispod kolena, pokrivena su i ramena i kolena - oglasila se tim povodom Jovana i dodala da ona nije ni objavila tu fotografiju, već ju je "možda neko slikao".

- Za mene niko ne bi rekao da sam vernik. Verujem u Boga dušom, a ne svojim fizičkim izgledom i time što ću da stavim maramu i obučem suknju do poda. Ne treba sad praviti haos oko toga, mene će ljudi uvek komentarisati jer sam megazvezda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu