TRESLA SAM SE KAO PRUT KAD ME OTAC IZVEO NA BINU: Ana Bekuta se prisetila prvog nastupa i otkrila od čega ju je muzika izlečila

Novosti onlajn

23. 07. 2021. u 19:48

PEVAČICA Ana Bekuta decenijama važi za jednu od najkvalitetnijih i najboljih u svom poslu.

ТРЕСЛА САМ СЕ КАО ПРУТ КАД МЕ ОТАЦ ИЗВЕО НА БИНУ: Ана Бекута се присетила првог наступа и открила од чега ју је музика излечила

Foto: Printscreen/Jutjub

Posle toliko godina iskustva, Bekuta je otkrila kako su izgledali njeni počeci.

Iako bi danas malo ko pomislio da je ikada imala tremu, Anu Bekutu je tada trema "pojela".

- Prva trema i prvi nastup s mikrofonom, i sad ih se sećam. Moj otac pokojni, koji je bio samouki frulaš, me je poveo u kulturno umetničko društvo u Pribojskoj banji. Poveo me je da naučim da igram, a ja sam počela da pevam - počela je priču pevačica, pa otkrila kako je izgledao njen prvi javni nastup.

- Tada su se organizovale priredbe po selima. Svuda je postajao Dom kulture i sve je bilo baš na nivou. I sada, za vreme tih priredbi, u pauzama između igra neko je morao i da peva. Pevačica koja je tada trebalo da nastupi se razbolela, a mene je otac izveo na binu da pevam ja. Tresla sam se kao prut - ispričala je Ana.

- Muzika mi je pomogla da to prevaziđem, izlečila me je. I sada ono što vidite na sceni, to sam ja. Ja dok pevam postojim - poručila je pevačica.

(Grandonline)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati