DETALJI BORAVKA BERA GRILSA NA STAROJ PLANINI: Jeo crve, a evo koji srpski specijalitet mu se dopao

Novosti onlajn

13. 07. 2021. u 17:31

POZNATI avanturista Ber Grils posetio je Srbiju kako bi snimio materijal za svoju emisiju "U divljini sa Berom Grilsom". Boravio je pet dana, a VD direktora JP Stara planina Goran Karadžić je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a otkrio detalje boravka Grilsa u našoj zemlji.

ДЕТАЉИ БОРАВКА БЕРА ГРИЛСА НА СТАРОЈ ПЛАНИНИ: Јео црве, а ево који српски специјалитет му се допао

Foto: Printskrin/Jutjub

- Filmska produkcija ‘Femili film', gde su i naši ljudi, što je jako važno, upravo su ga opredelili da dođe na Staru planinu. Važna je i uloga Novaka Đokovića. Tog dana kada je odlazio i kada smo razgovarali, pitao me je za rezultat teniskog meča... - rekao je Karadžić.

VD direktora JP Stara planina objasnio je da je Grils bio na  teško dostupnim lokacijeam tokom snimanja, kao i to da je koristio helikopter.

Naveo je da se svetski poznatom avanturisti dopala peglana kobasica.

- On je dolazio par kilograma mršaviji, drugačiji je kretao, drugačiji se vraćao. Oduševljen je time što je jeo, a kod nas na Staroj planini se dobro jede. Dopala mu se peglana kobasica - rekao je Karadžić.

Ber Grils je i tokom boravka u Srbiji jeo crve.

- Mislim da ćemo u tim emisijama videti malo ekstremnije stvari jer on to forsira, kao što je Babin zub, i uopšte te vence, Midžor je specifičan jer je litica prema Bugarskoj, i svi ti vodopadi i kladenci... jeo je crve... Jedva čekam da to vidim - rekao je direktor JP "Stara planina".

Grils je napustio lokaciju, a ekipa je ostala na Staroj planini kako bi završila preostale obaveze i pripremila što bolji materijal za budući serijal popularnog avanturiste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!