OVAKO JE BEN PONOVO OSVOJIO DŽENIFER: Otkriven glavni razlog zbog kog su Aflek i Lopezova zajedno

Novosti onlajn

11. 07. 2021. u 22:51

DUGO se nagađalo koji je pravi razlog pomirenja DŽenifer Lopez i Bena Afleka, a sada je izvor blizak paru otkrio šta je dopronelo da se latino diva ponovo zaljubi u glumca.

ОВАКО ЈЕ БЕН ПОНОВО ОСВОЈИО ЏЕНИФЕР: Откривен главни разлог због ког су Афлек и Лопезова заједно

Foto: EPA

Ceo svet je oduševljen činjenicom da su latino diva DŽenifer Lopez i Ben Aflek obnovili svoju ljubav nakon 17 godina od raskida veridbe, a mnogo se nađalo koji su razlozi bili za to.

Navodno je slavni glumac pevačicu "kupio" jednim postupkom, nakon raskida veridbe sa bivšim bezjbol igračem Aleksom Rodrigezom.

Naime, kako tvrdi izvor blizak paru, DŽej Lo i Ben žele da žive zajedno, što savršeno odgovara Latino divi.

- Provode svaku noć zajedno kada ne rade. DŽen ne smatra da treba da požuruju stvari već misli da imaju celi život pred sobom da poslože sve onako kako žele i da se osećaju ugodno - rekao je izvor.

Latino zvezdi neće biti problem da pomogne Benu, koji ima troje dece, Violetu (15), Serafina (12) i Semjuel (9), koje ima s bivšom suprugom DŽenifer Garner (49).

Ipak, isto se očekuje i od Bena, s obzirom da DŽenifer ima 13-godišnje blizance Maksa i Emu s bivšim suprugom Markom Entonijem (52).

Ovo neće biti problem jer, kako navodi izvor, Aflek se sa glumičinom decom odlično snalazi, što je "kupilo" Lopezovu, iako se pisao o tome da sin Maks ne voli Bena.

- Videla je kako se odlično odnosi i snalazi u interakciji s njenom decom naročito sa njenom ćerkom Emom i zbog toga se ponovo zaljubila u njega. To je glavni razlog zbog kojeg su zajedno - tvrdi izvor.

Podsetimo DŽenifer se nedavno oglasila u medijima kada je dala intervju posle dužeg vremena, u kom je priznala da je srećnija nego ikad i da se zadovoljna svojim život. Ovu njenu izjavu su svi povezali sa Benom i njihovom vezom.

Nagađa se i da bi Oskarovac uskoro mogao i da zaprosi DŽej Lo, a svi se slažu da od kad je ponovo sa njim Lopezova blista i izgleda nikad bolje.

(Mondo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)