PAMTIĆU GA KAO DIVNOG MOMKA: Željka Samardžića šokirala vest o iznenadnoj smrti di-džeja koji mu je bio nesuđeni zet

Novosti onlajn

05. 07. 2021. u 13:29

SRPSKI di-džej Igor Garnier iznenada je sinoć preminuo u 31. godini tokom treninga u Vašingtonu. Tim povodom oglasio se pevač Željko Samardžić, sa čijom ćerkom je Igor bio u vezi osam godina.

ПАМТИЋУ ГА КАО ДИВНОГ МОМКА: Жељка Самарџића шокирала вест о изненадној смрти ди-џеја који му је био несуђени зет

Foto: Printskrin/Jutjub

Samardžića je šokirala tužna vest, a o Igoru je rekao sve najlepše.

- Čuo sam i jako mi je žao zbog Igora i njegove porodice. Otkada je otišao u Ameriku, nismo imali kontakt i ta tužna vest me iznenadila. Neka mu je laka zemlja i pokoj duši, pamtiću ga kao jednog divnog momka i odličnog muzičara - rekao je Željko.

Inače, Igor je pre nekoliko godina sarađivao sa svojom tadašnjom devojkom Minjom Samadrdžić, Željkovom ćerkom. Snimili su zajedničku pesmu "Biću tu". Pojavljuje se i kao maneken u njenom spotu za pesmu "Budući moj".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo