POTRESNA PRIČA BRITNI SPIRS: Kljukali me lekovima, hoću da budem slobodna i srećna! (FOTO)

Novosti online

25. 06. 2021. u 00:05

POP zvezda Britni Spirs (39) je konačno dobila priliku da se obrati sudu za slučaj starateljstva koje njen otac DŽejmi ima nad njom već 13 godina.

ПОТРЕСНА ПРИЧА БРИТНИ СПИРС: Кљукали ме лековима, хоћу да будем слободна и срећна! (ФОТО)

Foto: Printskrin Youtube/ KTLA 5

Ona je ispričala sudiji mnoge stvari koje su se dešavale tokom 13 godina starateljstva i naglasila je da želi svoju slobodu. Dok je trajalo saslušanje ljudi su se okupili ispred suda i davali podršku pevačici.

Foto: Printskrin Youtube/ KTLA 5

NJena izjava je trajala 24 minuta i tokom nje je iznela mnogo potresnih detalja.

- Do krajnjih granica su eksploatisali moj život, zato mislim da bi ovo trebalo da čuju svi - rekla je Britni na početku.

Ona želi da ponovo bude slobodna žena, da upravlja svojim novcem i životom. Ne želi da to radi njen otac, za koga je rekla da „100 posto uživa dok je kontroliše.“

- Želim da se moj glas čuje, da se čuje šta mi rade. Moja porodica stalno daje intervjue i prave me glupom - objasnila je.

- Rekla sam celom svetu da sam srećna, ali to je laž. Nisam srećna. Ne mogu da spavam. Depresivna sam i plačem svakog dana - rekla je.

- Glavni razlog zašto sam ovde je taj što želim da prekinem starateljstvo bez ucenjivanja - a osvrnula se i na poruku koju je podelila sredinom aprila, nakon emitovanja dokumentarca "Framing Britney", u kojoj je uveravala javnost da je dobro. Tokom saslušanja o starateljstvu, Britni je otkrila da je ta izjava potpuna laž.

- Rekla sam celom svetu da sam dobro, ali lagala sam. Nisam srećna, ne mogu da spavam, depresivna sam i plačem svaki dan - rekla je sudiji.

Foto: Printskrin Youtube/ KTLA 5

- Sve što želim je da posedujem sopstveni novac i da se sve ovo završi i da me dečko vozi kolima i iskreno želim da dobijem mogućnost da tužim porodicu. Nisam ništa uradila da bih imala ovakav tretman. Nije u redu da me forsiraju da radim nešto što ne želim da radim - pričala je Britni.

Britni je rekla i da je želela da se uda za svog dečka i da dobije dete, ali to joj nije bilo dopušteno. Optužila je svog oca da ju je sprečio u želji da ukloni spiralu kako bi mogla da zatrudni.

Terali su je da uzima litijum protiv svoje volje.

- Možete da postanete mentalno oštećeni ako ga uzimate duže od pet meseci. Osecćala sam se pijano, nisam mogala ni o čemu da razgovaram sa mamom ili tatom.

- Verujem da je ovo starateljstvo zlostavljanje i mnogo je takvih. Nisam znala da mogu da podnesem molbu za prekid starateljstva, žao mi je zbog neznanja nisu mi dali da imam svog advokata do sada. Tražiću da se starateljstvo prekine. Neprijatno je i demorališuće ono što sam prošla, i to je glavni razlog što o tome nisam pričala otvoreno. Nisam mislila da će mi neko poverovati - rekla je pop pevačica.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)