BILI SU OMILJENI PAR U "PORODIČNOM BLAGU": Niko nije znao da su se voleli i privatno - ovo je tajna serije (FOTO)

Novosti onlajn

15. 06. 2021. u 21:31

JEDAN od najšarmantnijih likova u čuvenoj seriji „Porodično blago” do danas je ostala Žake — supruga Tike Špica, koju je maestralno odigrala glumica Biljana Nikolić.

БИЛИ СУ ОМИЉЕНИ ПАР У ПОРОДИЧНОМ БЛАГУ: Нико није знао да су се волели и приватно - ово је тајна серије (ФОТО)

Foto: RTS printskrin

Posebno su upečatljivi njeni urnebesni dijalozi s Predragom Smiljkovićem, popularnim Tikom, a ono što nije mnogo obožavalaca serije znalo jeste da je par bio u ljubavnoj vezi i van snimanja. To je pre nekoliko godina potvrdio i sam glumac.

Foto: Printskrin/Jutjub

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu" - priznao je Smiljković.

- Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan - rekao je nedavno čuveni Tika.

Foto: RTS printskrin

Ova serija prikazivala se, inače, od 1998. do 2002. godine i reprizirana je nekoliko puta, zbog čega iznova dobija nove obožavaoce.

Biljana Nikolić je, inače, osim "Porodičnog blaga", igrala još u seriji "Agencija za SiS", a godinama je članica Kruševačkog pozorišta.

(Espreso)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove