MORAO SAM DA NAĐEM DRUGI POSAO: Alen Islamović otvoreno o finansijskoj krizi - otkrio čime se sada bavi

Novosti online

13. 06. 2021. u 22:00

KAKO je pandemija korona virusa i te kako pogodila muzičare, mnogi su iskoristili slobodno vreme da se posvete svojim hobijima, ali i pronađu još neki izvor zarade.

МОРАО САМ ДА НАЂЕМ ДРУГИ ПОСАО: Ален Исламовић отворено о финансијској кризи - открио чиме се сада бави

Foto: Printscreen

Pevač Alen Islamović ne krije da je zbog nedostatka nastupa, morao da potraži još jedan posao kom se u potpunosti posvetio.

Islamović je naveo da je reč o poljoprivredi, odnosno plantaži lešnika, o kojoj je jednom prilikom i govorio, te dodao i da je napravio dva apartmana koje će izdavati.

- Bez obzira na to što koncerata nema, mora se tražiti neki drugi posao. Okrenuo sam se još više poljoprivredi, svojoj plantaži lešnika i ove sezone ću se, najverovatnije, malo više baviti turizmom. Preuredio sam kuću u Bihaću. Napravio sam dva velika apartmana, sredio sam dvorište, napravio sam bazen, tako da će gosti imati mir, komfor i tišinu - rekao je.

(Dnevni avaz)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024