HVALA, NOLE, ŠTO SI ME POZDRAVIO: Andrijina urnebesna interpretacija Novaka nakon pobede nad Nadalom (VIDEO)

Novosti online

12. 06. 2021. u 18:12

POPULARNI glumac Andrija Milošević nasmejao je sve interpretacijom obraćanja prvog tenisera sveta, Novaka Đokovića, nakon pobede nad Rafaelom Nadalom u polufinalu Rolan Garosa.

ХВАЛА, НОЛЕ, ШТО СИ МЕ ПОЗДРАВИО: Андријина урнебесна интерпретација Новака након победе над Надалом (ВИДЕО)

FOTO: AP

Naime, nakon pobede Đoković je razgovarao na francuskom sa voditeljem programa, a ovu verziju obraćanja, na svoj način, interpretirao je Andrija, i to na srpskom jeziku.

- Svi kažu da imaš nekog posebno da pozdraviš i uvek si pominjao da je to jedan, sigurno, najbolji čovek. Ko je taj? - Andrija je tako "razumeo" voditelja.

- Pa znam, ali evo, i oni znaju. Ajde, reći ću - preneo je glumac ono što je Đoković rekao.

- Pa kako se on zove i šta bi ti sad nama o njemu rekao? - preveo je Andrija voditelja.

- On se zove Andrija Milošević! - preneo je Andrija Đokovićeve "reči".

- Bravo! - prenosi glumac da je rekla Jelena Đoković nakon što ga je Novak pomenuo.

- Hvala, Nole, što si me pozdravio i Jelena, što si uživo rekla bravo, na pomen mog imena. Francuski narod to neće zaboraviti - napisao je Milošević uz video.

Ova Miloševićeva šala bila je simpatična i samom Novaku, pa je ispod videa koji je glumac objavio i "preveo" razgovor kako je on to čuo, Đoković u komentarima ostavio emotikone koji plaču od smeha.

Podsetimo, nakon pobede nad Nadalom Đoković se plasirao u finale Rolan Garosa, a igraće sa Grkom, Stefanosom Cicipasom, u nedelju, 13. juna, u 15 sati.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!