JELENA VELJAČA SE DANAS UDAJE: Evo kako su tekle pripreme za venčanje

Novosti online

12. 06. 2021. u 11:48

JELENA VELjAČA danas se udaje za Vitu Turšića, a na Instagramu je podelila kako izgledaju pripreme za svadbu.

ЈЕЛЕНА ВЕЉАЧА СЕ ДАНАС УДАЈЕ: Ево како су текле припреме за венчање

Jelena Veljača/Foto ATA

Najpre je objasnila da danas neće primati pozive. "Isključen ton na telefonu kao stil života", objavila je pa pokazala kako dobro raspoloženi s kumovima odlaze u šoping dan pre venčanja.

Foto: Printskrin/Instagram

Jeleni je kuma zagrebačka preduzetnica Matea Kotlar, a Viti savetnik predsednika HGK Marko Jurčić.

Foto: Printskrin/Instagram

Početkom nedelje saznalo se da će Vito i Jelena ovog vikenda stupiti u brak. Glumica i 48-godišnji bivši savetnik Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović verili su se sredinom april, a par već nekoliko meseci živi zajedno u Martićevoj ulici u centru Zagreba.

Jeleni će ovo biti treći brak, a Viti drugi.

Za Janka Popovića Volarića Jelena se udala 2009. godine nakon dvogodišnje veze, a rastali su se 2012. godine. Tri godine kasnije, 2015., udala se za Dražena Čučeka s kojim danas ima ćerku Lenu. Njihov brak raspao se u rujnu 2018. godine, a nakon svega su, tvrdila je, zbog ćerki ostali u dobrim odnosima.

Vito se, navodno, prošle godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić, s kojom ima dvoje dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!