STIGLA JE CECA: Pevačica zablistala na rođendanu unuka Željka (FOTO)

Novosti online

03. 06. 2021. u 19:18

VEČERAS je glamurozna proslava povodom prvog rođendana Željka Ražnatovića.

СТИГЛА ЈЕ ЦЕЦА: Певачица заблистала на рођендану унука Жељка (ФОТО)

Foto: I. Marinković

Na proslavu u beogradski restoran su prvi stigli Ceca i njen dečko Bogdan Srejović sa njenom sestrom Lidijom i decom i njegovom ćerkom.

 

Kako su pisali mediji, Ražnatovićeva nije štedela kada je proslava u pitanju, ali s obzirom na to da je elitni restoran u pitanju, može se reći da je dobro prošla.

Za zakup lokala i ketering je dala oko deset hiljada evra, dok je za dekoraciju, animatore za decu i druge sitnice izdvojila oko tri hiljade evra. Kako je u pitanju rođendan za najmlađe, alkohola neće biti u većoj meri, pa je za penušava vina kojima će nazdravljati dala oko hiljadu evra.

Torta će biti glamurozna i velika, na nekoliko spratova, a sagovornik kaže da će dominirati plava boja i imaće nekoliko ukusa. Pripremljen je i slatki sto koji najmlađi obažavaju, a za poslastičarske proizvode su platili takođe oko hiljadu evra.

Inače, mezimac Ražnatovića će na svoj dan nositi odelo koje je specijalno za njega kreirano, dok će za Cecu biti napravljena posebna haljina za ovu priliku.

Još se ne zna šta je pevačica kupila za svog unuka za poklon, dok je Anastasija rekla da mu sprema poklon koji će mu zauvek ostati kao uspomena. U pitanju je poseban komad zlata na kome će biti ugravirana posveta. Ona je jako vezana za bratanca i ovaj dan je za nju jako važan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)